Návrh a Projekcia

Návrh a vypracovanie štúdie pre:

▪ malý bitúnok
▪ rozrábka mäsa
▪ výroba mäsových výrobkov
Návrh kapacít malých bitúnkov, rozrábok a výrobní mäsa

Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov


Vypracovanie:

▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení malých bitúnkov a výrobní mäsa
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení v prevádzkach spracovania mäsa
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy



Zabezpečenie:

▪ výberu zvolenej technológie spracovania mäsa v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov

 

Mliekarne, bryndziarne, syrárne

Návrh a vypracovanie štúdie pre:

▪ malú mliekareň
▪ bryndziareň
▪ syráreň
Návrh kapacít malých mliekarní, bryndziarní a syrární

Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov


Vypracovanie:

▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení mliekarní
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení mliekarne
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy



Zabezpečenie:

▪ výberu zvolenej technológie spracovania mlieka v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov

Pekárne

Návrh a vypracovanie štúdie pre:

▪ malú pekáreň

Návrh kapacít malých pekární

Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov


Vypracovanie:

▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení pekárne
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení pekárne
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy



Zabezpečenie:

▪ výberu zvolenej technológie pekárne v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov

Spracovanie ovocia a medu

Návrh a vypracovanie štúdie pre:

▪ spracovňu ovocia a zeleniny
▪ spracovňu medu

Návrh kapacít spracovne ovocia, zeleniny a medu

Návrh tokov surovín a pohybu pracovníkov


Vypracovanie:

▪ projektová dokumentácia vrátane energií
▪ rozloženie technologických zariadení spracovania ovocia, zeleniny a medu
▪ špecifikácia strojnotechnologických zariadení spracovane ovocia, zeleniny a medu
▪ plán HACCP
▪ prevádzkové predpisy



Zabezpečenie:

▪ výberu zvolenej technológie spracovania ovocia, zeleniny a medu v splupráci s investorom
▪ najefektívnejšieho spôsobu realizácie stavby alebo rekonštrukcie
▪ dodávky technológie pre chladenie, vodu, vykurovanie a vzduchotechniku s dôrazom na minimalizáciu prevádzkových nákladov